Аяны ширмэн тогооны сэт
- Шинэ / Хуучин: Шинэ
Сайн чанарын ширмэн тогоо сэт. Ширмэн таваг арчилах, шинээр ашиглаж эхлэхэд бэлтгэх буюу Season хийх заавар.
Ширмэн таваг шинээрээ ирэхдээ үйлдвэрийн нэг удаагийн тосон хатаалгатай ирдэг бөгөөд нүдээр харах болон гараар хүрэхэд арзгар барзгардуу ч юм шиг бдг. Шууд хэрэглэж болохгүй бал гардаг мөн наалдаад бдг. Ингээд Season хийхийг тайлбарлая. Ерөнхийдөө тос шингээж бүрхүүл үүсгэж байгаа юм. Ургамлын тос дотор гаднагүй битүү түрхээд гал дээр тосыг нь ууршиж дуустал халаана. Гэрт плетка дээр халаах бол хиншүү зорогч сайн байх хэрэгтэй эс бөгөөс гэрээр дүүрэн хиншүү... Ууршилт намжаад ирхээр нь хөргөж байгаад бүлээн болоод ирхээр нь бүлээн усаар угаагаад төмөр биш тогооны зүлгүүрээр угаагаад дахин тослоод халааж дахин ууршуулна. Мөн угааж хатаагаад дахин тослож сүүлийн хатаалгаа доковондоо 190с дээр 1 цаг жигнэнэ. Ингээд гараад ирхээрээ нүдэнд илт арзгар саргар нь гөлийгөөд гараар хүрч үзэхэд толигор болсон байна. Булээн усаараа зайлаад хуурай арчуураар арчина. Хоол ч наалдаад бхгүй. Наалдсан ч амархан ховхорно. Гол нь фэйри гэх мэт угаалгын бодисуудаар огт угааж болохгүй. Бүлээн усаар тогооны төмөр биш ширүүн угаалтуураар угаагаад л байхад нам 🤟🤟🤟 Аан season хийж дуусчихаад хамгийн түрүүн хоол хийхдээ Becon шарвал зүгээр шүү гэж хүмүүс зөвлөж бн лээ Гахайн махны тос сайн шингэж өгдөг.Удаандаа наалдах гээд бвал энэ season оо давтаж нэг хийгээд л эргээд цоо шинэ болно.
Ижил зарууд
Таалагдсан хэсэг дэх шинэчлэлтүүдээ шалгана уу.