Кемпед ажиллах нийтийн хоолны тогооч
- Зарлагч: Байгууллага
- Туршлага: Шаардлагатай
- Ажлын цаг: Бүтэн цагийн
- Мэргэжлийн түвшин: Мэргэжилтэн
Ажлын байранд тавигдах шаардлага
- Нийтийн хоол үйлдвэрлэл, тогоочийн холбогдох чиглэлээр их дээд сургууль, мэргэжлийн сургалт үйлдвэрлэлийн төв төгссөн, мэргэжлийн үнэмлэхтэй;
- Өмнө нь нийтийн хоол үйлдвэрлэл, катеринг үйлчилгээний чиглэлээр 3 ба түүнээс дээш жил ажилласан туршлага, мэргэжлийн ур чадвартай;
- Багаар ажиллах чадвартай, хувийн зохион байгуулалт сайтай, харилцааны соёлтой;
- Хоол үйлдвэрлэл үйлчилгээний стандарт, технологи аргачлал, эрүүл ахуйн талаар ойлголт, мэдлэгтэй, ажлын байрандаа мөрдөн, хэрэгжүүлэх дадал, ур чадвартай;
- Хөдөлмөрийн сахилга баттай, хариуцлагатай;
- Эрүүл мэндийн хувьд аливаа зовиургүй;
- Идэвхи санаачлагатай, тогтвор суурьшилтай ажиллах;
Нэмэлт мэдээлэл
- 20/10 ээлжийн хуваарийн дагуу хөдөө орон нутагт ажиллана;
Ижил зарууд
Таалагдсан хэсэг дэх шинэчлэлтүүдээ шалгана уу.