Хүнсний үйлдвэрийн менежер
- Зарлагч: Байгууллага
- Туршлага: Шаардлагатай
- Ажлын цаг: Бүтэн цагийн
- Мэргэжлийн түвшин: Дунд шатны удирдлага
Гүйцэтгэх үндсэн үүрэг
1.Үйлдвэрлэл болон нөөцийг зөв төлөвлөх
2.Үйлдвэрлэлийн үйл ажиллагааг тасралтгүй байх нөхцөлийг хангаж, ажилчдын ажил үүргийн хувиарлалтыг оновчтой зохион байгуулах
3.Ажиллах хүчний сонголт, хувиарлалтыг оновчтой хийх
4.Бүтээмж, хаягдал, сул зогсолт, гарц төлөвлөгөө, биелэлт дүн шинжилгээ хийх
5.Процессын сайжруулалт хийх
Ажлын байранд тавигдах шаардлага
1.Үйлдвэрлэл, үйл ажиллагаа болон бизнесийн удирдлага, Хүнсний технологич менежмент аль нэг чиглэлээр их дээд сургууль төгссөн
2.Үйлдвэрлэл, үйл ажиллагааны мэдлэгтэй
3.Баримт бичиг боловсруулах, хөтлөх, анализ дүнгэлт хийх чадвартай
4.Тодорхой хугацаанд үйлдвэрлэл, үйл ажиллагааны чиглэлээр ажилласан
5.Удирдан зохион байгуулах чадвартай
6.Хувийн зохион байгуулалт сайтай
Хаяг: СХД Алтан тариан баруун талд
Ижил зарууд
Таалагдсан хэсэг дэх шинэчлэлтүүдээ шалгана уу.