Зохион байгуулагч -ресторан, лоунж
- Зарлагч: Байгууллага
- Туршлага: Шаардлагатай
- Ажлын цаг: Бүтэн цагийн
- Мэргэжлийн түвшин: Дунд шатны удирдлага
Гүйцэтгэх үндсэн үүрэг: • Хоол үйлчилгээний стандарт дүрэм стандартыг мөрдүүлэн ажиллуулах;
• Ажилчдын хөдөлмөрийн сахилга батыг хангуулах, сургах, хөгжүүлэх талд дээр санаачлагатай ажиллах, удирдлагаар хангаж ажиллах
• Тогооч нартай нягт хамтран ажиллаж, ресторан болон лоунжын үйл ажиллагааг байнга тасралтгүй сайжруулж байх;
• Аюулгүй ажиллагаа болон холбогдох заавар журмыг мөрдөн ажиллах;
• Удирдлагаас даалгасан бусад ажил үүргийг хийж гүйцэтгэх;
• Зочдын хүсэл сонирхолыг сонсон боломжит арга хэмжээг шуурхай авч ажиллах, Тавигдах шаардлага:
• Бизнесийн удирдлага, зочид буудал, зоогийн газрын менежмент чиглэлээр бакалавр болон түүнээс дээш зэрэгтэй
• Бүх төрлийн арга хэмжээ зохион байгуулах, мэргэжлийн түвшинд гүйцэтгэх мэдлэг ур чадвартай
• Рестораны үйлчилгээний стандартын мэдлэг, туршлагатай байх
• Англи хэлний дундаас дээш түвшний мэдлэгтэй
• Удирдан зохион байгуулах чадвартай
• Хамтран ажиллах, харилцах өндөр ур чадвартай
• Суралцах, хөгжих тэмүүлэлтэй, зөв хандлагатай
• Тухайн салбарт 2-оос дээш жил ажилласан туршлагатай Ур чадвар:
• Хувийн зохион байгуулалт сайтай, хариуцлагатай, ачаалал даах чадвартай
• Аливаа ажлын оновчтой зөв зохион байгуулах, ажил гүйцэтгэх, тайлагнах
• Хурдтай, хариуцлагатай байх
АЖЛЫН 5 ӨДӨРТЭЙ, Урамшуулал цалинтай /сар бүр/ Хоолтой.
Ажлын өдрүүдэд - ажлын цагаар (09-18 цаг) ирж анкет бөглөх,
Асууж тодруулах зүйлийг мөн л ажлын өдрүүдэд ажлын цагаар лавлана уу
Ижил зарууд
Таалагдсан хэсэг дэх шинэчлэлтүүдээ шалгана уу.